Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek jól tudok?

Szerintetek jól tudok?

Figyelt kérdés

Szerintetek 12 éves koromhoz jól tudok rajzolni, vagy el vagyok maradva? Mert már kaptam bántást és dicséretet is.:(

[link]

2014. júl. 2. 22:05
 1/5 anonim válasza:

Nagyon tehetséges vagy!!

Csak így tovább! ;)

2014. júl. 2. 22:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :) Bár igazából ebben vagyok legtehetségesebb, a farkasok rajzolásában. A világ leggyönyörűbb állatai, ez kétségtelen.

Állatokat szeretek legjobban rajzolni. Más oviban embereket rajzol, meg cuki kisfiúkat... Én már akkor kutyát, macskát rajzoltam - de amit kétségtelenül a legjobban szerettem rajzolni abban az időben - a mutánsok és a sárkányok. :D Imádtam lerajzolni a fogukat és a tipikusan ragadozóra valló szemeket. :) Hűű, ha most visszanézem azokat, jómagam is elcsodálkozom, hogy milyen elcseszett képzelőerővel bírok, és bírtam. :D A mostani rajzokkal kiszakítok magamból egy darabot. :) A fenti kép azt szimbolizálta, hogy mennyire kegyetlenek az emberek.

A kötélen és láncon lógó fejeket ez juttatta eszembe:

[link]

[link]

A távolabbi farkas vérző és lecsonkított lábát az 1 hete gázolásban eltávozott macskámat szimbolizálja, aki a törött lábába halt bele, de az a rajzon láthatónál sokkal kegyetlenebb kinézetet kapott, és rettenetes bűzt árasztott.:( A fenti idézet arról jutott eszembe, hogy van egy kápolna, ahol a barátok csontjaival vannak kirakva a falak, a csontok fölé pedig szintén ez az idézet látható, és - szerintem - igazán elgondolkodtató.

A lenti idézet pedig innen van:

[link]

Ezt a képet akkor láttam, mikor a másik cicámat megmérgezték, aki a legjobb barátom volt. Az emberek kegyetlenek, és én biztosan nem fogom ezt a fajt sohasem rajzolni, jól megvagyok az állatokkal.:) Úgyhogy az emberi rajz készségem maradt úgy, ahogy oviban volt (haha, még ott sem rajzoltam őket, akkor most vajon hogy mehet?:))

A helyesírási hibákért bocsi, telóról voltam.

2014. júl. 2. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Én speciel mindig is szerettem embereket rajzolni. Vagyis inkább mondjuk úgy, sose tudtam normálisan, ezért mindenképp meg akartam tanulni. Mindig vonzott a könyvek világa, mindenféle "Csodaország", amit olvastam, elképzeltem. Főleg a páncélok, varázsszerkók, sárkányok, szörnyek, angyalok, ördögök, megfoghatatlan dolgok, de akármi, amit csak a fejemben láthattam. Mindig is unalmasnak láttam a valóságot. Én azért rajzolok, hogy mások is láthassák az álomvilágom. Fogalmazzunk úgy, azt rajzolom, ami eszembe jut, függetlenül attól, ami velem történt. A te rajzodon mindennek megvan a helye, a jelentése, minden szimbolizál valamit. Az ember úgy érzi, mintha egy csomó mindent megtudott volna rólad, pedig nem valószínű. Egy a lényeg, elég pesszimista világnézeted van a rajzodból, és a szimbolikájából kiindulva. NE legyen igazam. Mondjuk ha rizsa helyett a kérdésre akarok válaszolni: A rajzod kivitelezése marha jó a korodhoz képest, a témába senkinek sincs joga beleszólni, viszont annyit mégis megjegyeznék, kissé túl negatív, morbid. Valószínűleg az utóbbi miatt kaptál kritikát. Remélem azért szoktál kedvesebb témában is alkotni :)
2014. júl. 3. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Lenne egy kérdésem Justin Bieber, és Johnny Depp hogy jön ide? Mert nem értem...

Amúgy szerintem nagyon profin rajzolsz.

Nagyon ügyes, jó technikával van elkészítve ez a rajz.

Ez a kép nagyon jó, viszont, ha a többi is ilyen nyomasztó az egy kicsit szomorú abból a szempontból, hogy a világra is így tekintesz.

Sok ember képes a kegyetlenségre, és undorító dolgokat tesz, de sok jó ember is van!!! Őket is vedd észre.(ezzel együtt a szépséget is a világban)

Saját magadnak teszel jobbat, ha nem nézed ilyen rossz szemmel az embereket.

A tehetséged mindenképp meg van a rajzoláshoz. :)

2014. júl. 3. 13:46
 5/5 anonim válasza:

Szuperek a rajzaid :)

Csak így tovább !!!!!!!!!!!!!

2014. júl. 9. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!