Szerintetek jól tudok?
Szerintetek 12 éves koromhoz jól tudok rajzolni, vagy el vagyok maradva? Mert már kaptam bántást és dicséretet is.:(
Nagyon tehetséges vagy!!
Csak így tovább! ;)
Köszönöm szépen. :) Bár igazából ebben vagyok legtehetségesebb, a farkasok rajzolásában. A világ leggyönyörűbb állatai, ez kétségtelen.
Állatokat szeretek legjobban rajzolni. Más oviban embereket rajzol, meg cuki kisfiúkat... Én már akkor kutyát, macskát rajzoltam - de amit kétségtelenül a legjobban szerettem rajzolni abban az időben - a mutánsok és a sárkányok. :D Imádtam lerajzolni a fogukat és a tipikusan ragadozóra valló szemeket. :) Hűű, ha most visszanézem azokat, jómagam is elcsodálkozom, hogy milyen elcseszett képzelőerővel bírok, és bírtam. :D A mostani rajzokkal kiszakítok magamból egy darabot. :) A fenti kép azt szimbolizálta, hogy mennyire kegyetlenek az emberek.
A kötélen és láncon lógó fejeket ez juttatta eszembe:
A távolabbi farkas vérző és lecsonkított lábát az 1 hete gázolásban eltávozott macskámat szimbolizálja, aki a törött lábába halt bele, de az a rajzon láthatónál sokkal kegyetlenebb kinézetet kapott, és rettenetes bűzt árasztott.:( A fenti idézet arról jutott eszembe, hogy van egy kápolna, ahol a barátok csontjaival vannak kirakva a falak, a csontok fölé pedig szintén ez az idézet látható, és - szerintem - igazán elgondolkodtató.
A lenti idézet pedig innen van:
Ezt a képet akkor láttam, mikor a másik cicámat megmérgezték, aki a legjobb barátom volt. Az emberek kegyetlenek, és én biztosan nem fogom ezt a fajt sohasem rajzolni, jól megvagyok az állatokkal.:) Úgyhogy az emberi rajz készségem maradt úgy, ahogy oviban volt (haha, még ott sem rajzoltam őket, akkor most vajon hogy mehet?:))
A helyesírási hibákért bocsi, telóról voltam.
Lenne egy kérdésem Justin Bieber, és Johnny Depp hogy jön ide? Mert nem értem...
Amúgy szerintem nagyon profin rajzolsz.
Nagyon ügyes, jó technikával van elkészítve ez a rajz.
Ez a kép nagyon jó, viszont, ha a többi is ilyen nyomasztó az egy kicsit szomorú abból a szempontból, hogy a világra is így tekintesz.
Sok ember képes a kegyetlenségre, és undorító dolgokat tesz, de sok jó ember is van!!! Őket is vedd észre.(ezzel együtt a szépséget is a világban)
Saját magadnak teszel jobbat, ha nem nézed ilyen rossz szemmel az embereket.
A tehetséged mindenképp meg van a rajzoláshoz. :)
Szuperek a rajzaid :)
Csak így tovább !!!!!!!!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!