Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Balaton Sound 2014 kérdések help?

Balaton Sound 2014 kérdések help?

Figyelt kérdés

-Egynaposra szeretnénk felmenni párommal lehet az utolsó napokba jegyet kapni még?

-Szállás a közelbe ami nem a csillagos ég és akár Taxival is gyorsan belehet jutni Zamárdiba a buli helyszínére/közelébe?

-Mit érdemes vinni ha egész nap ott szeretnénk lenni reggeltől-estig utána vissza szállás?

Sátort ilyesmit nem akarunk mert ugye szállás ha megoldódik akkor nem kell.

-Vagy hogy szokták ezt egy kis hátitáska bele törölköző papucs stb meg estére valami hosszabb ruha meg kényelmes cipő….?

2014. júl. 2. 01:02
 1/1 anonim válasza:

1. Érdemes elővételben megvenni a jegyeket, mert sajnos én tavaly tapasztaltam, amikor a helyszínen akartam megvenni, hogy elfogyott. :( Vehettem volna VIP jegyet 30 000 Ft-ért... Ha szerencséd van, akkor pár nappal előtte is fogsz kapni.

2. buszjárat indul Siófokról Zamárdiba (ha pl. ott szállnátok meg)

utazás: [link]

A többi kérdésben nem tudok segíteni, mert én sem voltam még egész nap. Lehet vinni hátitáskát, és vihetsz magaddal kaját és innivalót is (nem alkoholt).

"A Látogató nem jogosult alkoholos italt bevinni a Rendezvény területére. Az ÁNTSZ által elrendelt hőségriadó esetén (ásvány)vizet a személyes szükségletek kielégítéséhez ésszerűen szükséges mennyiségben lehet bevinni a Rendezvény területére, egyébként a Látogató egy darab, legfeljebb 2,5 liter űrtartalmú PET palackban jogosult bevinni palackozott vizet vagy üdítőt. Műanyagkannát a Látogató csak üresen jogosult bevinni a Rendezvényre. A Látogató nem jogosult élelmiszert vagy dohányterméket kereskedelmi mennyiségben bevinni a Rendezvények területére. Élelmiszer esetében kereskedelmi mennyiségnek számít a személyes szükségletek kielégítéséhez ésszerűen szükséges mennyiséget meghaladó mennyiség. A dohánytermék esetében kereskedelmi mennyiségnek számít a 2 karton (20 doboz) cigarettát, a 10 doboz szivarkát és (mérettől függetlenül) 10 szál szivart meghaladó mennyiség."

2014. júl. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!