Tényleg ki kell fizetni a kísérőknek is a 3900. -Ft-os napijegyet a Vidámparkban?
Mert a Vidám Park szerződési feltételeiben ez szerepel. Pontosan azért, hogy a családokat ebből a szempontból is jól megfosszák anyagi javaiktól.
Még csoport esetén sincs kísérőjegy. Nemhogy család esetén!
Hazánkban szerintem ezen nem kell fennakadni... :(
Ezek szerint én nagyon naív vagyok, mert azt gondolotam hogy még Magyarországon is csak olyan szolgáltatásért kell fizetni (az már más kérdés, hogy mennyit), amit igénybe vesz az ember.
Ezek szerint tévedtem!
Ez hihetetlen!
Már kezdek kételkedni abban, hogy kis országunkban egyáltalán léteznek még olyan fogalmak, mint "tisztességes hasznon" ill. "tisztességes üzlet".
Vidámparkba mindenesetre végül is nem mentünk! :o(
Nem tudom, hogy mi abban a jó üzlet, hogy így valószínűleg egy csomó család inkább nem megy el a Vidámparkba. Ha én kereskedő lennék, biztos adnék kísérőjegyet. De úgy látszik a Vidámparkban nem hallottak arról, hogy a kevesebb sokszor több! :o(
Marhák.
Mert ez egy ilyen ország. Nincs tekintettel semmire, de azt amúgy elvárja, hogy mindenki őt segítse.
De ez működik télen a műjég pályán is. Én ott, előtte mint rokkant parkolhattam ingyen ha vittem a lányomat, de bebocsájtást csak pénzért. Pedig a hülye is látta, hogy "ritkán" korcsolyázom.
Ez van!
Ez van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!