Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nyári programok?

Hana :) kérdése:

Nyári programok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szépen meg szeretnélek kérni titeket,hogy ajánljatok jó kis nyári programokat!14 éves vagy és egyébként sportolok :)Bármi jöhet engem minden érdekel szinte! :)

2014. jún. 29. 16:50
 1/2 anonim válasza:
Szia, 14 evesen sok mindent csinalhatsz. Felsorolok egy par random dolgot, hatha segit.(Nem tudom, hogy mit engedhetsz meg magadnak/mi nem elerheto/mit nem szeretsz, de azert mondom.) Nyaralas a szulokkel, baratokkal a Balatonnal (ha nem laksz nagyon messze), nyelvtanfolyam, taborok (sorttaborokbol barmennyi johet nem? :)), strandolás naponta, kalandpark, jard be Mo legjobb helyeit, jarj meccsekre, versenyekre nezonek, mozimarathon, szakacskurzus, ajd korrepetalo orakat, segits a szuleidnek esetleg zsebpenzert, szervezz "nyarkoszonto" bulit. Annyi sok hulyeseg van amit a nyaron jo csinalni! :)
2014. jún. 30. 11:00
 2/2 anonim válasza:
Szia,olyasmi alkat vagy ,mint én.Csak én 12 éves vagyok.Sokat járok fociedzésre,teniszezni,vagy csak otthon dekázgatok a focilabdáimmal.Néha x-boxozok,akkor is Fifa 14,válaszolok a gyakori kérdésekre az oldalon,facebook,nyaralás,meghívok néhány barátot,felelsz vagy merszezünk,a kutyákat sétáltatom,biciklizek,rollerezek,sétálok,shoppingolok,a tesóimmal hülyülök,stb.Remélem tudtam adni egy pár ötletet.Jó nyári szünetet!
2014. jún. 30. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!