Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » ELME HÁZA Miskolc- Volt már...

ELME HÁZA Miskolc- Volt már valaki?

Figyelt kérdés

Vélemények?

:)

2014. jún. 29. 12:47
 1/3 anonim válasza:
Nekem több ismerősöm is volt és imádták. Feladatokat nagyon nem tudok mondani, mert nem akartam hogy elárulják (én is készülök menni), csak annyit hogy adnak egy telefont és fel kell hívni egy számot, amit valahonnan összeszedsz. Én azt tanácsolom, hogy mindenképp próbáld ki :) Bár ha nagyon félős vagy akkor ne, mert volt egy fiú csapat akik annyira megijedtek hogy bekuporodtak a sokba és megvárták amíg letelik az idő :D Bár legalább lenne egy jó sztorid :)
2014. júl. 17. 16:50
 2/3 anonim válasza:

Én voltam barátokkal, én is csak azt tudom ajánlani, hogy próbáld/próbáljátok ki.

Az előző hozzászóló utolsó sorát nem nagyon értem... mert valakinek igen félősnek kell lennie ahhoz, hogy a sarokba kuporodva várja a végét... SEMMI IJESZTŐ NINCS BENNE inkább gondolkodós, logikus feladatok vannak,amiket ugye adott idő alatt (60 perc) meg kell csinálni (nem bogár evés meg ilyesmi csak szimpla logikus, "nyomozós" játékok).

2014. okt. 15. 16:16
 3/3 anonim válasza:
Mi voltunk már , és nagyon jo volt. Ha nem birod a félelmet ne a RITUS ra menj , mi is arra mentünk és én nem birtam. De tulajdonképpen logikai, csapatépitős játék. Most is megyünk 22-én a REJTEK 2-re, HAJRÁ és szerintem próbáld ki.
2016. okt. 17. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!