Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan kell elszívni egy...

Hogyan kell elszívni egy cigarettát? Mik a lépések?

Figyelt kérdés
Még sose cigiztem de kíváncsi vagyok :)
2014. jún. 28. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:

1) Meggyújtod

2) Megszívod a végét (nem az égőt)

3) A levegővel együtt leszívod egészen a tüdődbe.

...

4) Emiatt köhögsz mint állat és rosszul leszel először, de majd megszokod egy idő után

2014. jún. 28. 08:17
 2/4 anonim ***** válasza:
5) ja, és persze ki kell fújni a levegőt, d e alégzés alapvetően vegetatív funkció, tehát menni fog ez a része magától is :D
2014. jún. 28. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy meggyújtás közben is szívd, mert ha csak tartod a cigarettát az egyik kezedben, a gyújtót meg a másikban, akkor lehet nem gyullad meg.

Elsőre nem fogod szerintem letüdőzni, szóval szívj egy kicsit a cigarettából, aztán vedd el a szádtól, utána pedig a már benned lévő füsttel szívj rá pluszban levegőt. Mintha nagyot sóhajtanál az orvosi rendelőben, vagy amikor megijedsz, és hirtelen beszívsz egy nagy adag levegőt. Ha netán esetleg rászoksz, akkor majd beállítod magadnak a füst/levegő arányt.

Elég szar érzés lesz, simán megfájdulhat a fejed is, émelyeghetsz is.

2014. jún. 28. 09:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. jún. 29. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!