Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy kezdő videósnak hogyan...

Egy kezdő videósnak hogyan lesznek nézői/feliratkozói?

Figyelt kérdés
Jó , persze tudom, hogy jónak kell lennie, de meg kell osztani vagy várni, míg valakinek tetszik és az elkezdi híresztelni?

2014. jún. 27. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:

gameplay gondolom nem vlog videót csinálsz. ugye? majd csak jönnek. kulcsszavakat használj, cím is olyan legyen hogy rá lehessen találni. akit érdekel az olyan videó az nézni fogja és többen lesznek majd.

ha nem jóa vlog majd bekerülsz HErBY ingyen reklámjába :D tényleg azt érdemes megnézni mit ne csinálj pl bemutatkozó videónál. hasznosat mond ezekről is kezdőknek.

2014. nov. 6. 01:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát már 2 videóm van fent és már 15 feliratkozóm van. Eddig egy sminkes videót és egy "vicces-gitár tanulós" videót tettem fel. Ja és lány vagyok:D Gameplay videón is gondolkodok, hogy majd csinálok:) De, hogy érted, hogy herby ingyen reklámjába bekerülhetek?:D
2014. nov. 9. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:

hát hogy nagyon rossz a videók. ha láttál már a sorozatból videót akkor látod hogy milyenek kerülnek be. nem jók.

2 videó után 15 feliratkozó azért nem rossz... nézettség is van? 100? vagy fele?

2014. nov. 19. 23:07
 4/6 A kérdező kommentje:
hát a legnagyobb nézettségű videómat 76-an nézték meg:D
2014. nov. 24. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
az jó idő kell lessz több is. :) sok sikert és kitartást!
2014. dec. 15. 21:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, Köszönöm!:)
2014. dec. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!