Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyon megijedtem! Nektek is...

Nagyon megijedtem! Nektek is volt már ilyen? (Sims 3)

Figyelt kérdés
Amikor megállítottam az idöt, tobábbra is mozgott a simem! Minde megállt, a hóesés, a tüz lobogása, a zene jele (a hangjegyek nem mozogtak), de ö mozgott tovább olyan négy másodpercig! És mintha a szemével követett volna. Nektek is volt már ilyen? Vagy ez teljesen normális? Normális válaszokat kérek. (És elnézést, ha rossz helyre írtam)

2014. jún. 27. 14:07
 1/4 anonim válasza:
42%

többször történt veled ilyen?

mert ha nem akkor bug

2014. jún. 27. 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem. Remélem, hogy az. És köszi a választ!
2014. jún. 27. 14:11
 3/4 Warren Scott ***** válasza:

"logikus" magyarázat az lehet, hogy a játék különböző részeinek mozgatásáért különböző "rutinok" felelnek. Ha a géped némileg le volt terhelve - pl a háttérben nekiállt a víruskereső futni, vagy a windows frissíteni, vagy a gépen alapból is nagy terhelést jelent a Sims futtatása.

Így az egy időben történő leállítás helyett egyenként álltak meg a dolgok és a lista végén állt csak meg a simek mozgását szabályzó rutin.

Persze ez csak egy elmélet, de annak talán nem rossz :P

2014. jún. 27. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Életre kelt a játék és le fog majd lökni egy lépcsőről, ami következtében kitörik a gerinced.

Milyen választ vársz?

2014. jún. 27. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!