Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok jó blogokat linkelni?

Cukimogyi01 kérdése:

Tudnátok jó blogokat linkelni?

Figyelt kérdés
Hali:) Keresek valami jó blogot, ami NEM fanfiction. Elegem van a fanfictionokból, az 1D-sekből meg főleg, akárhová megyek 1D, 1D és 1D. Tehát, jó blogokat szeretnék kérni, ha tudtok, az mindegy, hogy befejezett, vagy nem! Köszi.

2014. jún. 24. 20:41
 1/5 anonim válasza:
Én épp most kezdtem egyet, úgyhogy nagyon szükségem lenne olvasókra. Nem fanfic, és semmi köze a 1D-hez. Privibe leírom a címet, ha szeretnéd. :))
2014. jún. 25. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
kérdés mi neked a jó. mert ami nem érdekel azt gondolom nem fogod érdekesnek találni és rengeteg témájú blog van, ami nem fanfiction meg 1D. sz'al ha szűkítenéd a kört...
2014. jún. 25. 16:16
 3/5 anonim válasza:

nekem most ez a kedvencem, erre fel is iratkoztam: [link]

imádom a főszereplőt, meg a történetet is :D egyetemistákról szól (ami ritka) és nem is abban a bulizós, cigizős fajtában írja le az egyetemi éveket, hanem tökre máshogy sztem olvass bele, nagyon klassz

meg még van rengeteg, amit olvasok, ha gondolod írj privátban és leírom az egész listámat :D

2014. júl. 3. 11:41
 4/5 Hanna0308 válasza:

Ma kezdem a blogomat, most fog kikerülni az első rész. Ha érdekel nézz be:

[link]

2014. júl. 5. 17:16
 5/5 anonim válasza:

Ez tegnap indult

[link]

2014. júl. 8. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!