Mondjatok hobbykat amik különlegesnek mondható, amitől egyedivé válhat valaki! (? ) 16F
Heló!
Hegyépítő. Elkezded ott, aohl laksz, és meg sem álsz, amíg fel nem halmozol egy 2000-3000 méteres halmot.
Komolyan szólva, nehéz oylat találni, ami nem blődség, haszontalanság, és csak te végeznéd. Így szeritnem elégedj meg azzal, amit más is csinál, viszont a lényeg az, hogy tetszen neked, és próbáld meg minél magasabb szinten űzni, csinálni.
Lehet ez mondjuk a makettezés. Sokan csinálják ,de ebből is kitűnhetsz. Találd meg a történelem egy olyan szeletét, vagy a fantáziád egy darabját, amit megvalósíthatod benne, és mindenkit lenyűgözhetsz. Legyél egy olyan amatőr filmes, aki tlejesen új, izgalmas módon közelít mondjuk a horrorokhoz...
Szóvla, szeritnem válassz valamit, ami érdekelhet, próbáld ki, és ha bejön, alakítsd a saját szájízed szerint, és próbálj meg oylat elérni, ami elégedettséggel tölt el.
Nyelvészet.
Festés.
Sorozatokat forgatsz házi kamerával.
Kollázsokat ragasztasz.
Gyűjtesz valamit.
Kertészkedsz.
Szakácskodsz.
Zenélsz valami nem trendi hangszeren (szaxofon, szájharmónika, basszus gitár).
Egyébként az előzőnek igaza van.
Kedves Ötödik:
Lehet sokan űzik ezt, de van aki fúj egy-két képet és abba is hagyja. Ezzel szemben aki folytatja (még ha nem is falra fúj/rajzol) akkor is alkot, (tudom eléggé közhelyes voltam) még ha valaki ezt nem érti/nem tetszik neki/ rongálásnak veszi.
Kedves Kérdező:
Nem tudom olvasod-e még ezt ezt a kérdést, remélem igen.
A Tescoban lehet kapni 1000-1500 forint közti autó festéksprayt, ajánlom neked ,hogy először papírra rajzolgasd meg a formákat amiket fújni szeretnél. Továbbá ajánlom hogy viselj legalább egyik kezeden gumikesztyűt, mert sok anyázástól :D óvhat meg! Valamint nyugodtan fújhatsz papírra is.
Bármilyen kérdésed van majd próbálok válaszolni.
Ja és még valami: [link]
Remélem nem voltam túl hosszú!
Egy lelkes kezdő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!