Láttam egy vicces hirdetést YouTube-on, amiben egy "troll" beszélt magáról. Hol érhető el?
Figyelt kérdés
Egyes szám első személyben beszél a troll magyarul, arról hogy milyen gaztetteket követ el valaki ellen, de a végén mégis ő lesz az, aki megsiratja azt akit tönkretett.2014. jún. 20. 15:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem erre gondolsz: http://www.youtube.com/watch?v=Cw3jAGMd9Gk
2/3 anonim válasza:
Linkeled be a videót én is kíváncsi vagyok rá. Egyébként a trollok beazonosítása nagyon nehéz némelyik csak kisebb-nagyobb viccnek, provokálásnak szánja az egészet. Mások pedig csak egyszerűen szarkasztikusak, de vigyázni kell a trollkodással, nehogy valakit komolyan megbántsunk olvastam már olyan cikket is, ahol az egyik ilyen trollkodás áldozata megölte magát ez komolyan nem vicc oda kell figyeli, mivel itt is vannak rosszindulatú emberkék, aki direkt provokálják az embert. Persze nem azt mondom, hogy nem szabad viccelni csak oda kell figyeli úgy gondolom a provokatív és a poénok közt van egy kis különbség.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez az köszi!!! :)
2014. jún. 20. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!