Mik a kötelező animék?
Amit kötelező megnézni?
Romantikus:
Kaichou wa Maid sama
Special A
Lovely Complex
Komolyabb:
Fullmetal Alchemist (brotherhood)
Paródia:
Gintama
Shounen:
One Piece
Hunter x Hunter
Yu Yu Hakusho
Ezek az enyémeim.
Sport: Kuroko no Basuke, Free!
Komolyabb: Naruto, Attack on Titan, Death Note, Bleach, No.6
Szerintem nincs olyan, hogy "kötelező anime". Van egy pár klasszikus, vagy nagyon ismert anime, pl. Neon Genesis Evangelion, Sailor Moon, Dragon Ball, Bleach, Vampire Knight, hogy csak egy pár címet említsek. De ha valakinek nem mindegyik passzol az egyéni ízléséhez, akkor minek kellene megnéznie?
De ha azt kérdezed, hogy mit erősen ajánlott megnézni, akkor én például ajánlanám neked a Ghibli Stúdió és azon belül is különösen Miyazaki Hayao mester animéit, nem muszáj mindet, de egyet-kettőt biztosan találsz majd, amelyik tetszeni fog.
Higurashi no naku koro ni
csak ajánlani tudom
bár a hideg futkos a hátamon ha csak rágondolok de baromi jó!
Code Geass: Lelouch of the Rebellion+ 2. sorozat
ez az anime kb Drogokkal kapcsolatos függőséget okozhat.
Pár rész útán úgy rálehet kattani... 2. évad meg biztosan állítom h még jobban függőséget okoz, asszem kb 19 részig bírtam úgy hogy fáradtan raktam be kikapcsolódásnak... nem lehetett letenni..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
A 12-es válaszoló kommentjét ajánlanám a figyelmedbe. Emellé pedig egy saját tipp: Natsume Yuujinchou
Olyan nincs, hogy kötelező, de ezeket ajánlom most így hirtelen:
Angel Beats, Berserk, Black Lagoon, Chaos;Head, Claymore, Durarara!! (ez nagyon jó!!!), Magi, Mirai Nikki, NHK ni Youkoso!, Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles, Shiki, STEINS;GATE (ez is nagyon jó!!!), Suzumiya Haruhi no Yuuutsu, Tengen Toppa Gurren-Lagann, Toradora!, Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui!, Zero no Tsukaima, Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster
De itt is körülnézhetsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!