Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ez most akkor, hogy is van?...

Ez most akkor, hogy is van? (ncore)

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm ncore-ját használom néha és írta h minimum 2 maximum 6 hét van a seed kötelezetség teljesítésére. Azt tudom, hogy 48 óráig vagy 1es arányig kell seedelni de ha ez megvan és a torrent eltűnik a hnr menüpontból akkor kitörölhetem a torrentet, nem? Szóval nem kell két hétig várjak minimum?

2014. jún. 16. 00:15
 1/3 DEXTER22 válasza:
Ha eltűnt a listaról ergo vissza seedelted ak ki törülheted...am meg harom v negy torrentot ha nem seedels vissza akkor nem történik semmi egy hónapba ha jól emlékszek akkor nem muszaj vissza seedelni harom torrentet vagyis az a max ha mondjuk öt torrentet nem seedelszvissza akkor büntetest kapol ha jól tudom szal neizgulja egy torrent mmiatt
2014. jún. 16. 00:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha 2 napig, tehát 48 óráig bekapcsolva hagyod a géped, és a torrentet is, akkor akár 2 nap múlva törölheted is. Ez persze egy szélsőséges példa volt.
2014. jún. 16. 00:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. jún. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!