Létezik még olyan ember, aki nem nézi a VB-t?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 00:22
11/33 anonim válasza:
Legfeljebb a döntőt. Most viszont LeMans magy, még bírom. :D
13/33 anonim válasza:
Dehogy nincs... Focizni szerettem, de nézni soha. A hozzá tartozó felhajtást és a "szakértőket" meg aztán főleg nem. Úgyhogy ezt a VB-t sem követem figyelemmel - igaz az eredményeket mindenképpen hallom, mert olyan helyen dolgozom ahol szinte csak férfiak melóznak.
14/33 anonim válasza:
Legutóbb néztem azt hiszem, idén nem, annyira nem érdekel. Amúgy meg miért lenne világvége? :D Ha mondjuk a barátomat érdekelné, az nekem miért lenne rossz? Nem igazán értem. Tök mindegy mit néz épp, nem? Ha engem nem érdekel, addig játszom, vagy olvasok vagy bármi. TV-zni nem szoktam szóval azon biztos nem veszünk össze, hogy én mást akarok nézni.
15/33 anonim válasza:
Én nem nézem, azt sem tudom milyen csapatok vannak. Csak röhögni tudok azokon, akik kimondottan a VB-re hitelből vesznek 300 centis 3D-s ledtévét + vedelik a sört egész nap és hőbörögnek a meccsek alatt. Az egész nem más, mint egy keresletfelhajtó marketingfogás, nem véletlenül van úgy kitalálva, hogy az olimpia és a foci VB 2 évente követi egymást.
27/F
16/33 anonim válasza:
én nem nézek semmilyen sportot, nem vagyok semminek a rabja :P
21F
19/33 anonim válasza:
Én csak a küzdősportokat szeretem.
20/33 anonim válasza:
Én sem nézem. Itt-ott látom, hogy VB, de nem igazán érdekel. Nem tudom mikor kezdődik, mikor van vége, kik játszanak stb. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!