Hogyan kell megcsinálni Tumblin a zenelejátszót?
Figyelt kérdés
Tumblr-ön meg tudtam csinálni felül a zenelejátszót, de nem tudom, hogy hogyan lehet láthatatlanná tenni. Szóval, hogy ne látszódjon, de menjen a zene...2014. jún. 9. 13:36
1/4 anonim válasza:
Kérlek, olyat ne csinálj. Már az is elég rossz, amikor fellépek egy blogra, közben megy a saját zeném (ami vagy megy, vagy valami sorozatot nézek) és megszólal az autoplay... Ha le tudom állítani még mondom oké, legyen, de ha nem találom, hol kell leállítani, lépek ki a blogról.
2/4 anonim válasza:
keress rá itt gyik-en, már sokan leírták...
3/4 Horváth__Niki válasza:
Engem is érdekelne.
Aki gondolja kövessen, visszakövetek. Ma kezdtem szóval jól jönnének a követők! [link]
4/4 anonim válasza:
Előző: Te szerkesztetted az összes posztod, vagy lementetted, és feltetted megint? Mert nem úgy kell, azért van a Reblog gombocska a posztok alján, a szivecske mellett. Ha valamit te csináltál, te találtad ki, tedd fel nyugodtan ,de ne lopd mások munkáját, senki nem úgy csinálja, repostnak hívják, és mindenki rühelli. Gondoltam szólok az elején :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!