Kamaszok, hová mentek nyáron táborba?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy még életemben nem voltam táborba :D nyáron leszek 15 éves és kiszeretném élvezni ezt a nyarat , új barátokat szerezni és jólérezni magam. Szóval ti hová készültök? Egyébként magam mennék úgyhogy jóvolna valami kis barátot is szerezni :).2014. jún. 5. 17:03
1/3 anonim válasza:
Ilyenre a legjobb a Gólyatábor, mert olyanokkal haverkodsz össze, akikkel találkozni is fogsz napi szinten. Ha esetleg most leszel középsulis, akkor mindenképpen menj.
2/3 Kameko-san válasza:
Szerintem idén csak a gólyatáborba. :)
3/3 anonim válasza:
Egy skóciai , angol nyelvi táborba. Egy angolversenynek volt ez a fődíja, és megnyertem. :) Kéthetes tábor, fizetik a kiutazást, a szállást, kaját, plusz heti 4x angolóra lesz. A többi időben érdekes programok, kirándulások. Nemzetközi tábor lesz, a világ minden tájáról érkeznek majd diákok.
Nagyon várom már, de azért kicsit félek is. Még soha nem voltam külföldön, és rögtön egyedül kell mennem, 2 hétre.. De biztos sokat tanulok majd. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!