Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehetek youtube partner...

Lncruse kérdése:

Hogy lehetek youtube partner hogy a videóimmal pénzt tudjak keresni? Továbbiak lent!

Figyelt kérdés

Hogy lehetek youtube partner hogy a videóimmal pénzt tudjak keresni?

Mert már rengeteget halottam hogy nevesebb youtube-s emberek pl herby vagy goodlike pénz keres vele és én is szeretném magam olyan szintre emelni csak szeretnék vele valamenyit keresni. Igazából meg nem olyan világmegváltó összegekre gondoltam de jó lenne egy doboz cigi árát ha meg kapnám :D

Elpre is köszönöm a válaszokat BÉKE!!!!

2014. jún. 5. 06:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Erről még ők maguk is mesélnek, hogy, hogyan lehetséges ez.

Kell egy alapnézettség, aztán a jútjúb felajánlja neked a lehetőségeket, ha elfogadod, akkor kapsz 30 millát másodpercenkét. Persze, csak ha te vezeted a világon a legnézettebb csatornát.

Ha magad adod, egy kis színészkedéssel, akkor jó esélyeid vannak. + ugye legyen mindig ötleted miről lehetne videózni. És ne legyen belőled még 1, mert akkor megosztódik a figyelem, vagy nem, és téged (nem) néznek.

Én nem vagyok videós, csak hallottam ezeket, tőlük.

2014. jún. 5. 09:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

A további válaszokat is tekintettel várom!

2014. jún. 5. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal nem kell megvárni az ajánlást, te magad is kérvényezheted, akár 1 videóval is. Lépj be a youtube fiókodba, nézz kicsit körül, mert oda minden pontosan le van írva. Az meg hogy mennyit keresel, csak rajtad, a videóidon múlik. Magyar nyelvű tartalommal nem hiszem, hogy vidáman meg lehet élni, de ha jók a videóid, a néhány doboz cigi biztosan kijön azért :)
2014. jún. 5. 12:24
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ !
2014. jún. 6. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!