Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen az a detox party?

Milyen az a detox party?

Figyelt kérdés
sosem voltam buliba..és mindenki erről a detox party-ról beszél..de nekem fogalmam sincs miaz.. valaki elmondaná?:$
2009. dec. 31. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:

addig isznak,míg a mentő nem jön értük:DDD

magyarul seggrészegek lesznek és a földről felkelni nem bírnak:S:D

2010. jan. 1. 00:29
 2/5 anonim válasza:
A detox az alkohol-elvonót jelenti. Addig isznak amig alkoholmérgezést kapnak és után ahogy az előttem szóló is mondta jön a mentő...nemtudom fiu vagy -e v lány de ne vágyódj ilyen partyba mert szerintem rossz is veszélyes is...az oké h valaki be van b@aszva de ez tulzás..:/
2010. jan. 1. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
elég ha bebaszol, detoxikálóba ne akarj kerülni, mert csak az első alkalom ingyenes, és nem is jó érzés már ennyit inni.
2010. jan. 1. 14:30
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat:) amúgy lány vagyok 15 éves.
2010. jan. 2. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor csajszi,csak le akarnak itatni,hogy már ne legyél tudatodnál,és jól megd*ghassanak... szerintem ne igyál sokat :)
2012. szept. 15. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!