Egerben Ligeten és a Gödör klubon kívül semmi sincs? Mikor lesz valami hasonló kaliberű hely, mint a blue box gyöngyösön?
Én is a Bíborost ajánlanám, még talán az a legjobb (vagy a legkevésbé rossz). Elég jó bulik szoktak lenni.
A Hyppolit egy konzervdoboz, bemegy pár ember és tele van, lehetne nagyobb...
Én a Ligetben még soha nem éreztem jól magam. Addig sem amíg a régi volt, meg azóta sem amióta felújították. Ráadásul kis tinilányok vannak ott többségben meg tinifiúk, akik hihetetlen módon el vannak ájulva maguktól. A Gödörben még nem voltam de nem is vágyom oda, nem az én világom. Nekem a Broad volt a kedvencem, főleg amíg Broadway Studio néven futott, nem pedig Broadway Arénán. A Richmonde nagyon jó bulikat csinált, eleinte még Hütter és Endru is jó volt, de a végén számomra ellaposodtak és már tök gáz volt, hogy az utolsó évében a helynek Bárányon össz-vissz 30 ember lézengett bent, míg 1 évvel korábban szintén Bárányon annyian voltak, hogy se mozdulni se levegőt kapni nem lehetett.
Én szeretem a Negrot, mert jó hangulata van a helynek és bár kávézó, ott is szoktak bulik lenni.
Kocsmába nem járok, Egerben eddig egyetlen egy kocsmában voltam többször is, az pedig a Veriga a Csebokszban. Jó kis hely, akkoriban nem volt rá jellemző, hogy lerészegedni járnak oda az emberek, inkább csak iszogatni, beszélgetni.
De szerintem is a Bíborosba kellene benézned. Bár még nem voltam ott, sok jót hallottam a helyről és úgy tudom, hogy szoktak lenni elő zenék is ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!