Jó minőségű viszont nem horror árú szivart tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
max olyan 2000ft/szál olyan igazi vastag hosszúkásra gondolok ^^ köszi2014. jún. 1. 19:52
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Ami nekem ebben az árkategóriába bejött: Alberto Turrent - triple corojo ez 1700, Te-amo dominika blend robusta meg churchill méretben is hasonló árba van asszem robusto 1290 churcill meg 1-200al több. a Churchill méret amire gondolsz szerintem. meg a Capadura 808, 898 abból is Robusto és Churchill méret van 100ft különbséggel (1450-1550). Még a 3x3mat szokták ajánlani nagyon sokan amiből a churchill 1600 bár én azért nem vagyok oda. Ha pesti vagy szerintem nézz be a Cigar Towerbe ( [link] ) ott biztosan segítenek az eladók, nagy a kínálat, és vannak ilyen áron is nagyon jó minőségű szivarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!