Dorottya1130 kérdése:
Mit gondoltok a Derwent Studio színesceruzáiról?
Figyelt kérdés
Ha már használtatok kiváncsi lennék szerintetek jók-e, kényelmes-e használni, a színek erősek-e meg hasonlók.2014. máj. 30. 17:46
1/3 anonim válasza:
nekem nem Studio, hanem Coloursoft van(36 db-os), és nagyon jók! Élénk színük van, és homogén a ceruzabél, amit sok más márkáról nem lehet elmondani.
2/3 anonim válasza:
Én Artists-ot használok a Derwenttől 72 színűt és nagyon jó. Db-ra is lehet venni, 120 árnyalata van, kiegészítheted a készletet. Gyönyörű színei vannak, nekem nagyon kényelmesen kézreáll.
Ha nagyon kenhető, jól satírozható ceuzát szeretnél, akkor a Derwent olajos pitt készletét ajánlom, de abból csak 24 színt gyártanak, ez a hátránya.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznpmra lesznek
2014. jún. 25. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!