Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » HORGÁSZOK tapasztalataitokra...

HORGÁSZOK tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Élő vagy holtág?

Figyelt kérdés
Kinek melyik a kedvezőbb, ki hol szeret inkább horgászni. Élő vízen vagy holtágon? Kinek milyen tapasztalatai vannak élő vízen? Jó rossz egyaránt. Élő vízen még nem nagyon horgásztam általában tavakba és holtágakban. Telket szeretnék vásárolni találtam egy kedvező árú telket, horgászati célra is használnám. Élővíz hátránya az, hogy nagy a vízingadozás meg ha árad akkor nem nagyon lehet horgászni, de ezen kívül kinek milyen tapasztalatai vannak-e téren? (Leginkább pontyra horgásznék, de a ragadozózás sincs kizárva.) Előre köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 29. 10:40
 1/1 anonim ***** válasza:

holtágban még nem horgásztam csak élővízben

ha van hal akkor nagyon jön bedobod és már veheted is ki a halat nagyon élvezetes tud lenni viszont lehetnek leakadók amig okoznak bosszúságot rendesen

2014. jún. 2. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!