Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A mozikban a 3D csak nekem...

A mozikban a 3D csak nekem nem 3D?

Figyelt kérdés
Mindig mondják,hogy olyan a 3D,mintha ott állna előtted a főszereplő vagy emberek sétálnának körülötted,szóval mintha kilépnének a filmből és például melletted lennének,ennek ellenére voltam pár 3D-s filmen,végig rajtam volt a szemüveg,de sose volt ilyen,ugyanolyan volt,mintha interneten néztem volna...

2014. máj. 27. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
mert ezzel csalogatják az embereket h drágább jegyet vegyenek, sztem se ér semmit sem a 3d-s mozi
2014. máj. 27. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
En sem vagyok elajulva az egesztol, de azert az igazsag az hogy van par film ami igazan elvezheto 3d ben.
2014. máj. 27. 23:34
 3/7 anonim válasza:
Nem sok 3d elményem volt eddig de egyedül a Gravity c. Film amire azt mondom hogy 3d nélkül kevesebbet ért volna.
2014. máj. 28. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Vannak azért különbségek a 3D-k között is:

Az egyiket pl 3D-ben rögzítik, míg a másikat csak átkonvertálják 3D-be...

Amik (eddig) tetszettek 3D-ben:

Véres Valentin 3D

Végső állomás 4

Végső állomás 5

Bár a listából látszik, hogy nem sűrűn járok moziba :)

2014. máj. 28. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
1 szer voltam 3D -s filmen az új 300 on, de annyira fos volt a 3D, pedig most láttam először...
2014. máj. 28. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ, hogy mennyire jön ki a térhatás. Viszont ha egyáltalán nem látod a mélységet, akkor nincs térlátásod. Van ilyen.

[link]

2014. máj. 29. 01:36
 7/7 anonim ***** válasza:

"Egyes esetekben nemcsak múló kellemetlenségről van szó, hanem egyfajta 3D vakságról: a két szem eltérő működése nem összehangolható, így általában az agy csak a jobbik szemből érkező információkat dolgozza fel. Ebben az esetben hiába a speciális szemüveg, a kép egyszerűen nem áll össze. Az ilyen problémával küzdő embereknek nemcsak a háromdimenziós mozifilmek élvezetével akad gond, térlátásuk valószínűleg a mindennapokban sem működik megfelelően. "

[link]

2014. máj. 29. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!