Vannak itt művész palik? ( zenész, festő, író, stb. ) Ha te az vagy, légyszi kuksizd meg a kérdés! :D
Régebben verseket írtam, most pedig a Protect The Violence nevű banda szövegírója és énekes - screamere vagyok. Álmodozni szeretek, de néha jó, ha valaki visszahoz a valóságba. Nincs miért el legyek szállva magamtól, hiszen rockbandák énekeseiből sok van, még ha manapság a dijumdisu zene is a divat ( de minek???). Ha valakiben meglátom az értelmet szivesen elbeszélgetek vele, tehát mindenkivel olyan vagyok, ahogy azt szerintem megérdemli. Imádom megosztani másokkal hogy mi történt éppen, és szivesen meghallgatok bárkit, főleg a poénos sztorikat szeretem. Rengeteg barátom van, mert a rock zene összeköti az embereket, egyébként sok más stílusú barátom is van.
U.i.: művésznek tartom az összes embert, aki alkot élvezhető dolgokat, így mikor válaszoltam, csupán a segítőkészség vezérelt
Átlagosan öltözök, hosszú kócos hajam van, de ha többet szeretnél tudni a kinézetünkről, akkor keress ránk Facebookon, elég sok képünk van fent.
Benny Carter Kocsis, a PTV screamere
Én is novellákat írok,meg rajzolok... Ha kívülről kellene néznem magam, felkiáltanék: Jézusom! Ez egy hülye!
Mindenesetre tökéletesen meg vagyok elégedve magammal! :D
Minden művész más, mint a többi ember,
más gondolkodás és teljesen más nézete van a világra nézve, viszont mindenképpen észbe fog kapni, hogy a világ sajnos olyan, amilyen. (Az első kommentelő voltam)
Carl Jung fejti ki, hogy az ember idővel eggyé válik saját a társadalomban betöltött szerepével, mert fél a társadalom szeretetének az elvesztésétől(ami az életet biztosítja számára), s ezért nem akar csalódást okozni neki, igeykszik az lenni, amit kérnek tőle- ergó a művész nem lesz más előbb utóbb, mint művész, mert a társadalom ezt mondja róla, hogy ő művész.
És szerintem nem lehet meghúzni a határ a MŰVÉSZ és NEM MŰVÉSZ között, amíg nem definiáltuk. Szerintem foglalkozás szinten korrekt definíciót lehetne adni, de egyébként nehezen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!