Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kik azok a Skinhead-ek?

Kik azok a Skinhead-ek?

Figyelt kérdés
Mostanába hallottam ezeket a szlengbe használják. Ha jól tudom a 80-as években kezdtek megjelenni. Arra is kiváncsi vagyok, hogy akkor és most milyen embere mondjuk azt hogy skinhead. Lehet, hogy már kérdezték, de én nem találtam.
2009. dec. 30. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Akik utálják a romákat.
2009. dec. 30. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Amugy fordításban azt jelenti hogy bőrfejűek.

2009. dec. 30. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Amerikai história x et
2009. dec. 30. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy inkább a Romper Stompert....az eredeti szubkult a RS-ben jobban benne van. A históriából nem sokat tudsz meg az öltözködésükről, stb., az inkább egy erkölcsi oktatófilm akar lenni.

Arról nem is beszélve hogy az amcsi skinek, hát enyhén szólva érdekesek...

2009. dec. 30. 16:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 30. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
...azok buta emberek, akik a saját rossz sorsuk miatt a náluk jobb(nem feltlenül) kissebségeket utálják.....Pld a zsidók a 0-ról indultak, most pedig viszonylag jól állnak.Ezért a szegényes lelkivilágú emberek nem kedvelik őket.
2010. jan. 2. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!