Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Jó bulik, programok után...

Jó bulik, programok után amikor vége, bennetek is van egy ilyen "ürességérzet"?

Figyelt kérdés
Nagyon jó volt a tegnapi buli, barátokkal, nagyon királyul éreztük magunkat, és másnapos sem voltam, csak kissé fáradt. De ilyenkor egy furcsa érzés van bennem mindig, mintha valami hiányozna. :( 20/F
2014. máj. 26. 01:35
 1/6 anonim válasza:

hát engem inkább feltölt, mert ritkán találkozom a barátokkal.

20/f

2014. máj. 26. 01:36
 2/6 aladar12 ***** válasza:
én is mindig szoktam, de csak azért mert addigra elmegy az alkohol mámora, messze is lakom és egyedül sétálok haza :(
2014. máj. 26. 01:38
 3/6 anonim válasza:
Ez a másnaposság tünete, egy enyhe depresszió.
2014. máj. 26. 02:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ivás ezzel jár! :/
2014. máj. 26. 03:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem akkor, ha iszok, hanem ha horgászni vagy biciklizni megyünk, vagy csak simán strandra, utána amikor egyedül vagyok otthon, akkor is.
2014. máj. 26. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, mondjuk nálam semmi pia, de utána rohadt szarul érzem magam, mert jó volt, aztán most megint semmi, csak unalom, meg egyedüllét, holott akár minden nap is lehetne. Régen soha nem volt ilyen, mert mindig 120 on pörögtünk, és egész nap fociztunk stb. de ma már :/
2014. máj. 28. 15:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!