Milyen az 5D mozi?
Mi amikor a Libereci plázában járunk mindig beülünk egy horrol katasztrofa vagy kaland filmre az 5D moziba :)
Nagyon jol megvan csinálva :)
Horrol filmre a legjobb ha két lányal ülsz be ;)
Kb 1 perc után már hozzádbújnak :D
A lényeg, nekem eddig a legjobb egy Julassic parkhoz hasonló film volt de a végére már kavargott a gyomrom, mintha hullámvasúton űltem volna, és mikor felkapott a levegőbe a Tirex és elkezdtem huzanni mintha katapulton lettem volna, a gyomrom majd kiugrodt :D
Horrol filmek sajnos nem hatnak rám, már túl vagyok edződve vagy csak tiszta nagyon a lelkiismeretem ahoz hogy féljek :D
Szerintem szörnyű,csak egy filmet néztem ott (russian hill),mondták hogy csúszkálós de egészen másra számítottam.A film fele r
észében csukva volt a szemem,olyan rosszul voltam mert annyira gyors volt.Néha persze kukucskáltam,mikor lassabb részek voltak élvezhető volt.Ennek ellenére egy rémisztő vagy horror filmet meg akarok még nézni valamikor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!