Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan, és miből készítsek jó...

Hogyan, és miből készítsek jó tank makettet?

Figyelt kérdés
Már meg vannak a terveim ,meg minden, de nem tudom, hogy miből készítsem, és mivel fessen. És, hogy az apró részleteket, minmt például puska, hogyan készítsem el?

2014. máj. 25. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg: polymer clay-el (sütő gyurma). Van egy csomó videó a neten, hogy lehet használni.

Ez egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=jJ5E1tQIS0s

2014. máj. 25. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, bár ezzel nem lehet annyira reálisan dolgozni, ha érted mire célzok. Valaki valami más ötlet?
2014. máj. 25. 19:07
 3/5 anonim válasza:

Ha vannak terveid és nem összegyurmázni akarod, akkor próbáld meg a sztirolt. Egyszerű műanyag lap, amit többféle vastagságban lehet kapni bizonyos írószer boltokban (Panton).

Van fél mm-estől kezdve akár 3 mm-esig, sima fehér színű. Ha kivágod a váz és a burkolat darabjait, akkor összeállíthatsz egy jó makettet. Én most próbálgatom az anyagot, egész jó, bár én egy kishajót építek.

Ha van kérdésed írd meg!

2014. máj. 26. 09:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez nem is rossz, de körülbelül mennyibe kerül, és hogy van ez, mert tudod romániában lkakom, és ez egy olyan szar ország, hogy itt bár egy sima kartonlapot lehetne venni :/
2014. máj. 26. 14:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha tudsz lécci válaszolj
2014. máj. 26. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!