Az nagy baj ha nem használok színes kontaktlencsét a cosplayemhez?
Szerintem egyáltalán nem gond, az a legkevesebb, én sose viseltem mert a szemem sem bírja a színes lencsét...
Ellensúlyozni? Hát próbálj meg tökéletesen hasonlítani a karakterre... de nem írtad ki az szóval nehéz pontosabbat írni.
A cosplay lényege az, hogy jól érezd magad, nem az, hogy tökéletes legyen. Rengeteg olyan cosplayer van a conon, aki nincs is teljes cosplayben, csak parókában, vagy csak a karakter felsőjében, ilyesmi. Van aki a hajba nem feccöl bele annyit. Van aki meg a lencsébe. Embere válogatja. :)
Szerintem ne aggódj miatta. ;)
Köszönöm a válaszokat, egy kicsit megnyugodtam c: mindenkinek ment a zöld pacsi.
Egyébként Gou-chan leszek a Free!-ből sportszerelésben (iwatobis pulcsi + citromsárga egyenpóló, a nadrágról még nem döntöttem hogy hosszú kék legyen vagy fehér rövid :D)
Itt egy kép ha valaki esetleg nem ismeri: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!