Tudnátok írni nyárra jó, szórakoztató, nem túl drága, esetleg még hasznos dolgokat is?
Eddig azt hittem, hogy ez lesz a legjobb nyaram, de hamar kiderült, hogy inkább a legrosszabb... vagyis a legunalmasabb. Nem vagyok túlzottan "menő", csak 2 barátnőm van, de az egyikük egész nyáron (az elejétől teljesen a végéig) lent lesz mamájánál, 200 km-rel arrébb. Megkérdeztük, hogy esetleg feljöhetne-e onnan egy pár napra, vagy én lemehetnék-e oda, de anyukája nem engedi... A másik barátnőm meg rengeteg helyre megy idén nyáron, ő alig lesz itthon.
Eddigi programjaim: Ha minden igaz, 1 napra elmegyek a Balaton Sound-ra, és 1 hétre Párizsba. Aztán lesz egy 2 hetes kötelező nyári gyakorlat. Onnantól kezdve viszont félig szabad vagyok. Idén fogok először dolgozni menni (már biztos, megvan a hely), de csak napi max 6 órát lehetek ott, úgyhogy lesz még egy csomó időm.
Tudnátok segíteni, hogy írtok szórakoztató dolgokat, amiket akár egyedül is lehet csinálni és élvezetes is? :)
16/L, Buapest
Salsa tanfolyam!
Bár annyira nem is olcsó. Fizetnek a gyakorlatért?
Ó, hát a tánc és én két külön fogalom vagyunk. :D De azért köszi. :D
Sajnos nem fizetnek a gyakorlatért.
Attól hogy külön fogalom vagytok még lehet hogy élveznéd. :)
Milyen gyakorlat ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!