Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi kell a graffitizeshez?

Asdasd1999 kérdése:

Mi kell a graffitizeshez?

Figyelt kérdés
Csak a festekszoro es ennyi? En rajzolni akarok vele semmi nem kell hozza csak alljak neki?

2014. máj. 14. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
És hely ahol csináld, ennyi.
2014. máj. 14. 19:32
 2/6 anonim válasza:
Mire gondolsz? Hogy csak fújsz? Ahhoz kanna kell meg védőmaszk. Meg filc ha aláírod a művedet, de arra a festékszóró is jó.
2014. máj. 15. 20:56
 3/6 dragonkalo ***** válasza:

1999? tehát 14 vagy,és semmit nem tudsz a graffitiről...oké.

Először is ku*va sok gyakorlás,tanulás kell ahhoz,hogy tudj fújni egy rendes rajzot kannával,mert ugye először csak papírlapra érdemes gyakorolnod,kivéve ha milliomos gyereke vagy,mert akkor lényegtelen.Kell kanna,kendő/kapucni,filc,rosszabb állapotú ruha kb. ennyi

Keress haverokat akikkel csinálod,mert kell a motiváció :p

2014. máj. 15. 22:06
 4/6 anonim válasza:

dragonkalo válaszához még annyit, hogy azért ha lehet vegyél fel majd gumikesztyűt :D

2-es válaszoló voltam.

2014. máj. 16. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
jézusom a nagy szakértők akik ugyanúgy toyok... előszöris a graffiti nem így kezdődik hogy megkérdezed gyakorikérdéseken hogy hogykell szóval ezt buktad szerintem hagyd is abba...
2014. máj. 18. 22:06
 6/6 anonim válasza:
Vegyél egy tescos auto keréktárcsa festéket eleinte jó lesz az akkor kell valami ruha amit nem sajnálsz filc az aláírásokhoz no meg egy kendő szerintem inkább stencillez
2014. jún. 20. 07:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!