Asdasd1999 kérdése:
Mi kell a graffitizeshez?
Figyelt kérdés
Csak a festekszoro es ennyi? En rajzolni akarok vele semmi nem kell hozza csak alljak neki?2014. máj. 14. 19:12
2/6 anonim válasza:
Mire gondolsz? Hogy csak fújsz? Ahhoz kanna kell meg védőmaszk. Meg filc ha aláírod a művedet, de arra a festékszóró is jó.
3/6 dragonkalo válasza:
1999? tehát 14 vagy,és semmit nem tudsz a graffitiről...oké.
Először is ku*va sok gyakorlás,tanulás kell ahhoz,hogy tudj fújni egy rendes rajzot kannával,mert ugye először csak papírlapra érdemes gyakorolnod,kivéve ha milliomos gyereke vagy,mert akkor lényegtelen.Kell kanna,kendő/kapucni,filc,rosszabb állapotú ruha kb. ennyi
Keress haverokat akikkel csinálod,mert kell a motiváció :p
4/6 anonim válasza:
dragonkalo válaszához még annyit, hogy azért ha lehet vegyél fel majd gumikesztyűt :D
2-es válaszoló voltam.
5/6 anonim válasza:
jézusom a nagy szakértők akik ugyanúgy toyok... előszöris a graffiti nem így kezdődik hogy megkérdezed gyakorikérdéseken hogy hogykell szóval ezt buktad szerintem hagyd is abba...
6/6 anonim válasza:
Vegyél egy tescos auto keréktárcsa festéket eleinte jó lesz az akkor kell valami ruha amit nem sajnálsz filc az aláírásokhoz no meg egy kendő szerintem inkább stencillez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!