Hogyan kell megosztani a számítógép internetjét?
Samsung Star 2 telefonom van,és a GÉPEM WINDOWS 7-ES.
Bementem a Beállításokba onann a kapcsolatokba,végül az USB-segédprogramokba.Ott van a Háttértár rákattintok,csatlakoztatom a számítógéphez.
És utánna behozza azt az Automatikus lejátszást vagy mit.
Ott rákattintok A rendszer felgyorsítás-ára.
Ott rámegyek a Megosztásra.Utánna van Ott olyan hogy megosztás...(arra nem lehet rákattintani)meg ott van a Speciális Megosztás.Arra rákattintok.Behoz egy új ablakot.Behoz ilyeneket:négyzet (ami pipálható,ez ami a zárójelbe van nincs odaírva) így van:négyzet Mappa megosztása.Altta van a Beállítások alatta:Megosztási név alatta E,alatta,Hozzáadás,Eltávolítás alatta Egyidejű felhasználók száma (lehet változtatni hogy hányan lehetünk fent egyidőben)Alatta van a Megjegyzések(lehet odaírni,nekem üres) Alatta van az Engedélyek,Gyorstárcsázás és azalatt vannak a Ok,Mégse,Alkalmaz
LÉGYSZI NE KEZDJETEK VITÁT,VÁLASZOLJATOK A KÉRDÉSRE!
A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM :)
Onnan a Bementem-től a számítógéphez-ig telefonról van szó,utánna gépről.
Azt elfelejtettem odaírni hogy amikor csatlakoztatom a telefont a géphez és rámegyek a telfonon az internetre azt írja hogy: Amíg fut az MTP vagy az UMS,nem érhető el a(z) Böngésző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!