Most olvastam egy cikket arról, mennyire fontos az, hogy az embernek legyen hobbija. Ti milyen érdekes, nem hétköznapi hobbikat ismertek akár saját, akár ismerősi körből?
Figyelt kérdés
Nekem is van amúgy hobbim, szóval nem arról van szó, hogy most akarnék kitalálni valamit, csak kíváncsivá tett a dolog, hogy milyen különleges elfoglaltságai vannak vajon az embereknek? :)2014. máj. 6. 21:03
1/2 anonim válasza:
En peldaul rajzolok, festek, es oboázom (Hangszer)... Szerintem minden embernek kellene zenelnie, ez az elet egyik legnagyobb orome, nem mondom hogy konnyu, de nagyon jo az biztos! Neked mi a hobbid?
2/2 A kérdező kommentje:
Hát, nekem rengeteg hobbim van, de nem tudom, mennyire számítanak különlegesnek. :)
Úszok - napi 1,5 órát (hétköznapokon)
Színházba járok, amikor csak tehetem
Olvasok (angol, német és spanyol nyelven leginkább - a magyar mellett persze)
Nyelveket tanulok (ld. fentiek, és tervezem a franciát)
Sütök-főzök
Sétálok, kirándulok
Időnként rám jön a kreatívkodás (főleg karácsony környékén)
2014. máj. 7. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!