Mi a kedvenc festményed és miért?
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 15:36
1/1 anonim válasza:
Munkácsy Mihály: Siralomház
Láttam valahol egy nemzetközi összeállítást, minden európai országtól 1 festmény szerepelt ott, és ez volt a magyar. Megtetszett, mert a többihez képest több érzelmet lehet észrevenni ezen a festményen, amit szerintem nem könnyű ilyen módon ábrázolni és eleve egy érdekes élethelyzetet fest le.
Van még egy festmény, amit láttam, de már elfelejtettem a címét, nem magyar festette, talán török, de nem biztos, azon egy csata utáni győzelmet ünnepel meg egy 10-12 fős fős csapat és néhány kutya, esznek az emberek és a kutyák is kapnak pár koncot, és azon is minden ember arca érzelem gazdag, és mindegyik más, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!