Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy kell ilyen kódokat HTML...

Wolf4444 kérdése:

Hogy kell ilyen kódokat HTML kódba másolni? :/ nemértem.

Figyelt kérdés

size:0px;color:transparent;">created by HunHowrse Layout Generator on 2014-05-01 20:49:24</div><div style="width:200px;height:205px;margin:30px 0 0 40px;float:left;background:#FFFFFF;text-align:left;overflow:hidden;"><div style="width:180px;height:185px;overflow:hidden;margin:10px;"><div style="width:180px;height:185px;overflow:auto;padding:0 17px 17px 0;"><center style="margin-bottom:-8.5px;color:#000000;font-size:17px;font-family:Forte;">Cím 1</center><br>

például ezt

2014. máj. 3. 13:30
 1/5 Drone007 ***** válasza:

Például "ennek" lemaradt az eleje, lemaradt a vége, szét van töredezve.

Ha meg lenne a teljes kód, akkor Ctrl+V -vel lehet bemásolni :)

Ha nem érted, akkor tanuld meg. A tudást nem itt szerzed meg, itt csak segítünk hogy használd, de ha nincs, akkor azt elég nehéz elirányítani.

[link]

2014. máj. 4. 09:21
 2/5 A kérdező kommentje:
pedig nekem ezt küldték :c ez a teljes de nem tudom sehogy se magcsinálni :( pedig nagyon fontos lenne :/ amúgy köszi :)
2014. máj. 5. 15:36
 3/5 Drone007 ***** válasza:

Ha csak ennyit kaptál akkor vagy átvertek, vagy aki küldte az sem ért hozzá, mert ez így önmagában szinte nulla.

Valószínűleg ezen az oldalon generálták a kódot:

[link]

Próbálj magadnak generálni egy normálisat.

Azt azonban hozzátenném, hogy ez a "layout generátornak" nevezett förmedvény iszonyat gyenge valami. Jobban jársz, ha valami értelmes layout generátorral próbálsz szerencsét, és megtanulod a html és css használatát.

Egy ilyen kreálmánnyal csak nevetség tárgya leszel.

2014. máj. 5. 17:55
 4/5 Drone007 ***** válasza:
De azért ugye nem adtál érte pénzt?
2014. máj. 5. 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:
nem nem adtam és NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM !! :D
2014. máj. 5. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!