Nuh299 kérdése:
Jó szivatások? (Erdei sulis)
Figyelt kérdés
Az osztállyal idén a Balatonra megyünk erdei suliba,és szeretnék megszívatni egy-két embert.Nem nagyon durván.Ehhez kellenének ötletek,ja és a vizet is ki szeretném használni :DD2014. máj. 2. 10:03
1/4 anonim válasza:
Szia mi is Balcsira megyünk :D Én is gondolkoztam szívatáson.. MOndjuk az ágy mellé kiönthettek egy kis vizet amibe reggel bele lép:D Persze vigyázni kell, hogy idő előtt fel ne száradjon.Esetleg ha emeletes ágyon alattad alszik este ledobhatsz neki valamit ami nagyot koppan. Tuti frászt kap ^^ Még gondolkodok.. :D
2/4 anonim válasza:
Mi a fenének szívatni, hogy a másik ne érezze jól magát???
3/4 A kérdező kommentje:
Nem nem azért,és amint írtam nem akarok durvákat,csak olyanokat amiken fordított esetben én is nevetnék.Amúgy meg tavaly én is kaptam,és most csak szeretném viszonozni,másrészt meg nem is mindenkit akarok,csak pár embert.
2014. máj. 3. 14:16
4/4 anonim válasza:
Mi fogkrémmel kikenést választottuk általába:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!