Hogyan kell minecraft szervert csinálni?
Keresel egy szervert, ahol lehet bérelni és béreltek egyet.
Esetleg egyikőtök indít egy egyszemélyes világot. Megnyitja LAN-ra, beállítja a tűzfalat, routert, a többi meg csatlakozik.
Helló!
Előbb írd le hogy milyen fajta szervert szeretnétek mivel mindegyiket másképp kell felépíteni.
Szerintem ne halgass az előző válaszra. Nem kéne ilyen egyszerűen feladnod hogy nem tudod és akkor inkább bérelsz egyet. Én kb 3hónapig próbálkoztam egy kis szar egyszerű szerverrel és mostanra már egy egész nagy szerverem van tele mindenféle jó pluginokkal és játékosokkal. És senki nem segített benne. még a pluginokat is én konfigoltam.
Szóval nézz róla sok vidit és sok sikert! :D
Ha már tényleg nem megy akkor segíthetek de szerintem jobb ha az ember maga építi meg a szervert mert akkor jobban megérti az egészet. Ja és ha neked nem megy úgy mint a vidiben akkor az nem a te hibád hiszen minden gép más, inkább keress egy másik vidit és így tovább.
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!