Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A jetixclub tk kinyit valaha?

A jetixclub tk kinyit valaha?

Figyelt kérdés
már vagy 2 hónapja ígérték, hogy kész lesz aztán azt mondták, hogy a hónap végére azután pedig már egy ideje fehér kép valaki tudja mi történt vagy átköltözött valahova?

2014. ápr. 30. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az történt, hogy az összes szerkesztő s*gglyuk és nem tudták befejezni időre. Igen, ígérgetik, de akkor legalább reális dátumot adtak volna meg, hogy be tudják fejezni. Én is várok már rá egy ideje, régen sok sorozatot töltöttem le onnan + filmeket, albumokat is...
2014. ápr. 30. 18:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Legalább nem lenne fehér kép...
2014. máj. 5. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Tényleg megnyílhatna már eddig csak ígérték.
2014. máj. 14. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Legalább mostmár nem fehér a kép.
2014. máj. 18. 23:05
 5/10 anonim válasza:
JAh...a ".tk"-s domain lejárt...erről biztosan kapnak e-mail értesítőt...ez vagy azt hozza hogy eszükbe jutunk,vagy ezzel végleg lezárják az egészet...ezen a héten kiderül mi lesz
2014. máj. 20. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
JAh...a ".tk"-s domain lejárt... Az a tárhelyes hiba volt az a Claudfile (vagy mi) kiírás az én weblapomon is sokszor volt. Amúgy a tárhely járt le szerintem inkább párszor volt már ilyen kiírás
2014. máj. 21. 16:22
 7/10 anonim válasza:
Igen, a "suspended" kiírás a tárhely lejártát jelzi, ezt már régebben is közölték párszor, mikor nem tudták időben befizetni a tárhely költségeit. Viszont most már új infó van az oldalon, abból minden lényeges kiderül. :) Remélem minél előbb újra menni fog az oldal, mert az egyik kedvenc lapom volt.
2014. júl. 1. 17:01
 8/10 Koczur Adrián ***** válasza:
Most az irják, hogy megfognak nyitni és használjuk ki a nyarat. Idióták ezek, 1 évvel ezelőtt is ezt irták, és most is majd megint 1 év után megint és igy tovább.. hiába igégetik, ha anyagi gondjaik vannak akkor rendezzék, ha meg nem tudják akkor szüntessék meg a weboldlat!
2014. aug. 27. 16:51
 9/10 anonim válasza:
Nekem ma azt ietak, h augusztusban eleg jol haladtak az oldal fejlesztésével es ha szeptemberben is igy fognak haladni, akkor szeptember végére talán megnyílik az oldal
2014. aug. 27. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Szeptember 5 vagy 6-án nyilik újra most az van írva
2014. szept. 4. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!