Szerintetek melyik lenne jobb?
Blogot tervezek írni, személyes blog, tehát amiről kedvem azt írom, és még véletlenül se "elmesélem milyen volt a napom" dolog lesz. Biztos lesz olyan cikk ami rólam fog szólni, de nem áll szándékomba arról irni végig.
Az egyik ötletem, hogy hetekre bontom a témákat.Tehát ezen a héten a mittoménről beszélünk, jövő héten a másikmittoménről.
Vagy úgy úgy ömlesztve, hogy most erről meg arról van kedve.
Nekem az első tetszne, hisz előre is írhatok posztokat, csak nem teszem közzé.
De érdekelne mások véleménye lesz.
Válassz olyan témákat amelyek mindenkit érintenek, mindenki ismeri őket.
Csak példaként, mondjuk a buszon közlekedés és a regge hatkor csúcsforgalomban vásárra utazó nagyik, akiknek feltétlenül a diáksereggel egy időben kell utazni, csak azért, hogy vegyenek egy fej salátát, de persze az ajtónál úgy rástartolnak az űlőhelyre, hogy átgázolnak rajtad, mint egy úthenger. Hazafelé meg du ötkor mikor kiszabadulsz a suliból, tele vagy táskákkal és végre leteszed magad egy véletlenül üres buszon, akkor máris ott terem egy néni, és beolvas neked, hogy bezzeg az ő idejében átadták a helyet. xD
Nem számít, hogy amúgy tök üres a busz, neki pont az kell ahová letetted magad.
Nah, szóval valami hasonló témát vesézhetnél ki, mert a legtöbb ilyennel bárki tud azonosulni. ;)
Sok sikert!:)
Egyelőre még nem járok busszal, majd jövőre, mert a helyi suli kaksimaksi. Ha meg az öregszatyrok beszólnak nekem, akkor én mondok neki egy kedves-kedves mondatocskát :)
De akkor választanál a két lehetőség közül?
- témák hetekre bontva
- ömlesztve
Írd meg mindkettő féle képpen. Amelyiket jobban megtudod írni azt rakd ki.
A linket nem kaphatjuk meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!