Linkenlnétek ezt a blogot? Nem tudom mi volt a címe, se az URLje. (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Blogspotos sztori. Egy lány szemszögéből van írva. Aaról olvastam addig, ameddig, hogy ez a főszereplő csajnak az apja az elnök(?), vagy valami gazdag, vagy mit tudom én. Aztán ezt a lányt elrabolják. Aki elrabolta az egy fiú és ő magánál tartja. Ha jól emlékszem azért mert a lány apjával nem voltak valami jóban... Hú, akkor még annyit tudok, hogy akik elrabolták talán öt fiú volt. Az biztos hogy mindegyik fiú volt csak arra nem emlékszem, hogy hányan voltak. Meg valamelyik fiúval(asszem a fősz. fiú testvére, vagy unokatesója, vagy nem tudom, de tuti, hogy rokonok voltak) csókolózott, akkor mikor csak ők ketten voltak az egész házban és a csaj kilógott. Egyébként a fősz. fiúval egy szobában voltak. Ja, és ennek a fősz. fiúnak volt egy barátnője akivel a sztori alatt szakítottak(asszem Rachel a neve, de nem biztos). Meg a fsz. pasi vett a csajnak ruhát is. Több nem ugrik be, már régen olvastam... Előre is köszönöm a segítségeteket. FONTOS!!!2014. ápr. 27. 14:16
1/1 anonim válasza:
Nem tudom, melyik lehet, de ezen a blogon hasonló fog indulni.
www.boggiyeah.blogspot.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!