Nektek milyen volt az első "Buli"?
Figyelt kérdés
Én most csinálom az első ilyen "bulit"
Kólát iszom, zenét hallgatok, "táncolok", tévézek/filmezek, Facebook-ozok, és GYK-ok.
Szóval ez ilyen mindenes "buli"
13/F
Nektek mikor volt az elsö buli, mindegy milyen (kor, nemet is légyszi)
Puszta érdeklődés! :)
2014. ápr. 26. 23:11
1/4 anonim válasza:
16/l az első bulim nagyon durva volt mondjuk ugy.. XD. Fu nagyon kirúgtam a hambol nem tudtam mik a határaim stb... De dióhéjban smaroltam 2 csajjal szét hanytam az agyam es aztan abban feküdtem meg a wcben is aludtam egy 2 oracskat. Cipőm tönkrement hajam egybe állt bűzlottem es tele voltam horzsolasokkal.. Mi van meg ja igen ételt koldultunk egy exkluzív étteremből rendőrökkel elbeszelgettem angolul.. Na igen csínján az első bulival en azt mondom xddd
2/4 A kérdező kommentje:
Juj, az durva! Szüleid mit szóltak hozzá? Mikor történt ez?
2014. máj. 14. 22:37
3/4 anonim válasza:
tavaly nyáron és nem tudnak róla
4/4 A kérdező kommentje:
Na jó, már nem azért, de ez hogy lehetséges hogy a szüleid erről nem tudnak? Csak azért kérdezem, mert ez kissé komolyabb mint egy "megettem Sári csokiját" sztori! :)
2014. máj. 25. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!