Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi van a bakancslistádon?

P_petra97 kérdése:

Mi van a bakancslistádon?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 26. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nincs bakancslistám. Viszont van egy elég hosszú listám könyvekről, amiket meg akarok venni.
2014. ápr. 26. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Ne adj ki (túl sok) pénzt könyvekre, inkább utazz el belőlük. Kitalált történetek és képek helyett láss világot és embereket.
2014. ápr. 26. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Továbbra is a könyveket támogatom.
2014. ápr. 26. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
Sohasem értettem mi jó abban, hogy valaki órákon keresztül nézeget lapokat amire nyomtattak 10 es betűmérettel betűket. Nem túl nagy élmény, ellenben egy jó kis túra az Alpokban és fényképezgetni az jó.
2014. ápr. 26. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Elsődleges cél, kifizetni anyám házát.

De ez nem bakancslistás dolog. Szóval az igazi.

Áthajtani Oroszországon, egészen Mongóliáig egy lakóautóval.

Luxusjachttal a Riviérán. (ha láttad a Warpigs Monte Carlo számát. Na azt akarom, hogy ugyanolyan önelégült vigyorom legyen, mint a főszereplőnek a klipben. "Megnyered, vagy megveszed. De innen, ha kell, csak elveszed.)

Kiadatni a regényemet, (Ha végre befejezem)

Kijutni a világűrbe, és esetleg beállni űrkalóznak (tudom, hogy minimális az esélye)

Eljutni egy luxus bálba. Ha lehet, akkor a Királyi család is ott legyen.

Megkerülni az Antarktiszt.

2014. ápr. 26. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem is kell értened, nem neked veszem a könyveket, hanem magamnak! Menj, utazz nyugodtan!
2014. ápr. 26. 21:35
 7/9 anonim válasza:
91%

Az utazás és az olvasás szerintem remekül megférnek egymás mellett.

Mindegyik más módon hasznos.

Bakancslista? Terveztem, de nem készült el. Kicsit félek megírni, mert ha már papírra vetettem, az kötelez.

2014. máj. 3. 20:51
 8/9 anonim válasza:
53%
nekem azóta van egy életcélom, amióta megnéztem a bakancslista c. filmet. akkor elhatároztam, hogy halálomkor beleröhögök a kaszás arcába, mivel addigra már "mindent" átéltem és kipróbáltam :) ez az én bakancslistám: kipróbálni mindent, világot látni, valami maradandót alkotni, hogy az emberek emlékezzenek rám a halálom után. írni egy könyvet vagy valami, hogy az eszmém a halálom után is fennmaradjon :) de vannak olyanok is, mint a bungee jumping, luxushajóval utazni, füves cigit szívni, megmászni a Mount Everestet, stb...tehát a végletekig kiélvezni az életet, és hogy az "isten" ne mondhassa azt, hogy ezzel nem értem el semmit, valami maradandót is kell alkotnom, hogy a nevem a halálom után is fennmaradjon :) szóval ez az én bakancslistám :)
2014. máj. 4. 09:52
 9/9 anonim válasza:
74%

Amikről te itt most írtál 8-as ezek nem életcélok, hanem élvezetek. Bár a Mount Everest megmászása nem feltétlen élvezet és már nem is nagy kunszt, pénzért minden ostobát felvonszolnak oda. Bocs, csak kicsit irreális, amiket írtál, de sok sikert hozzá!

Kívánom, hogy teljesüljenek az itt leírtak.

2014. máj. 5. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!