Mi ez a keksz dolog mostanában?
Figyelt kérdés
Egyre több olyat látok hogy az emberek kiírogatják egymásnak facebookon, hogy nincs keksz meg hasonlók. És már képeken is rajt vannak ezek. Csak én nem értem?2014. ápr. 25. 19:36
2/5 A kérdező kommentje:
Ennyi? :O
2014. ápr. 26. 11:56
3/5 anonim válasza:
Nekem először a Van kekszem, kérsz? jutott eszembe :D
4/5 A kérdező kommentje:
És ez mégis mi?? Én ezeket láttam: Van kekszem kérsz? , Nincs keksz, ezért két keksz is jár, nem kapsz kekszet. Értem én hogy finom a keksz meg rímel a szexszel de akkor is... ez nekem egy kicsit sok
2014. ápr. 28. 18:38
5/5 anonim válasza:
Hogy is mondjam.. ezek az új mémek, amik hódítanak, megelőzve a 'na én most leülök és megvárom a poént/38. Nap, még nincs meg a poén' mémeket. Ezeket általába oda posztolják képként ahol gyatra a poén pl egy viccben. Naggyából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!