Vizipipa tárolása?
Figyelt kérdés
Kezdő vizipipás vagyok , az lenne a kérdésem , hogy lehet összerakva tárolni pl. polcon,szekrényen , szóval a por nem teszi tönkre,nem tömíti el ? És még egy kérdés , hogy a kavics vagy a dohány számít jobbnak?2014. ápr. 23. 16:13
1/2 savanyújóska válasza:
Dohány szerintem jobb, próbáld ki mindkettőt, ha neked jó a kavics is, az olcsóbb, és nincs benne nikotin. Tárolni szerintem szétszedve jobb, de ha amúgy kimostad használat után, és kb. megszáradt, akkor nem látom akadályát, hogy összerakva tárold. Mondjuk ez is ízlés kérdése, engem zavar, ha benne áll a matéria, van aki meg lusta takarítani, ízlések és pofonok.
2/2 without válasza:
igaza van az előttem szólónak használat után miután kipucoltad hagyd szét szedve hogy szépen megszáradjanak ez azért van szükség mert nem hiszem hogy legfőbb vágyad penészt vakarászni az alkat részeiből már jártam így és nem volt valami kellemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!