Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyon régóta nem voltam fent...

Nagyon régóta nem voltam fent facebookon, de most újra . Szerintetek?

Figyelt kérdés

Lassan szerintem 1 éve hogy nem nyúltam a fészbúkomhoz hozzá (nem is bánom), mert őszinte legyek belefáradtam, meguntam. De most úgy hozza a helyzet, hogy használnom kell. Rendszeresen...

Szerintetek, ha régi profilba belépek, mit csináljak? Értesítők szerint 52 üzenetem van és 1000-nél is több értesítésem. Szerintetek egyszerűen lépjek be oda vagy csináljak egy újat? Töröljek minden beérkezett üzenetet az aktualitásuk miatt?

Most kicsit komolyan még izgulok is rajta, pedig egyáltalán nem vagyok izgulós típus. Ilyen miatt meg pláne!

2014. ápr. 22. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem el az 1000-nél is több értesítést.. 99 felettre nem megy.
2014. ápr. 22. 19:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, emailben ez az utolsó adat.
2014. ápr. 22. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja hogy e-mailben. Akkor elnézést kérek.

Szerintem ne csinálj újat, csak simán hagyd figyelmen kívül az értesítéseket. Az üzeneteket nézegetheted, ha van kedved/időd, de arra sem fontos válaszolni.

2014. ápr. 22. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem muszály újjat csinálni. Az értesítések nagy része úgyis csak játékfelkérés, reklám, valaki lájkolt valamit, boldog szülinapot kívántak neked...

Az üzeneteknél meg látja a küldő fél, hogy mikor láttad, szóval az egy évvel ezelőtti üzenetre, nem bunkóság nem válaszólni.

2014. ápr. 22. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!