Hogyan kell csinálni bakancslistát?
Próbáltam képekkel megmutatni...
1. Belemész abba, amikor új témát teszel fel, meg minden. Na, akkor pörgess teljesen le és ott lesz ez. Kattints az "+Add a page" cuccra és aztán írd meg oda a listádat.
2. Az első kitöltendő helyre írd oda, hogy "bakancslista". Mást is írhatsz, de ékezet nélkül, pl. "csillamponi" vagy "petofi-sandor", vagy amit akarsz. Aztán save - lemented. Aztán visszalépsz (van ott fent egy nyíl vagy mi). És ott lesz az a bizonyos "/bakancslista".
3. Biztos, hogy nálad is van kihagyva hely a linkeknek (ha nincs, akkor keress másik témát). Az egyikbe, ahol ír olyat, hogy URL, oda bemásolod a tumblr címedet, csak teszel utána olyat, hogy "/bakancslista" vagy ha azt írtad előzőleg, hogy "/csillamponi", akkor azt. Aztán a másik mezőbe írod, pl. hogy bakancslista, amire ha egy arra járó emberke rákattint, akkor kiadja neki a listádat. :) Ja, és mentsd le. :D
Hát remélem valamennyire érhető voltam és nem vesztél bele félúton, mert nekem így visszaolvasva elég bonyolultnak tűnik, ahogy én itten lepötyögtem, pedig nem nehéz. :) Ha valami nem világos, akkor írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!