Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a tumblr-om?

Szerintetek milyen a tumblr-om?

Figyelt kérdés
[link]

2014. ápr. 20. 17:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg ha nektek is tumblr-otok linkelhetnétek! Ha tetszik a blogotok bekövetlek titeket!:)
2014. ápr. 20. 17:31
 2/8 anonim válasza:
Nekem tetszik.
2014. ápr. 20. 17:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha megkérhetnélek, letudnád írni részletesebben hogy mi az ami tetszik, esetleg mi az ami annyira nem?:)
2014. ápr. 20. 17:37
 4/8 anonim válasza:

Negatív kisugárzása van nagy részt. Nincs saját tartalom, csak másolt ahogy nézem. Viszont van benne igazság pl amikor a lélek elhagyja a testet. Vegyes érzelmeket vált ki bennem a blogod. Lázadást érzek és haragot, szabadság utáni vágyat. De pl ez nagyon tetszik :)

“I don’t care if you’re black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you’re nice to me, I’ll be nice to you. Simple as that.”

2014. ápr. 20. 18:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommentedet! Nem csak másolt tartalom található rajta, van ami a sajátom, csak a legutóbbiak amiket kiraktam, azok a másolt képek.

Az az idézet pedig nekem is nagyon tetszik, szerintem leírja hogy hogyan kéne viszonyulni a 'más fajta'emberekhez. Ami sajnos manapság nem éppen jellemző a társadalomra.

2014. ápr. 20. 18:37
 6/8 anonim válasza:
ohh bocsáss meg kérlek a tartalom miatt. Hamar ítéltem. És maximálisan egyetértek veled én is így látom.
2014. ápr. 20. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Semmi gond!:)
2014. ápr. 20. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem tetszik a blogod, bár a témád nem az én stílusom :)

enyém:

myfavouritecreativeideas.tumblr.com

50-daydiyproject.tumblr.com

2014. jún. 22. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!