Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen lehetőségeket tudtok...

Milyen lehetőségeket tudtok ajánlani ha a Balatonon nyaralok 7 napig 6 társammal?

Figyelt kérdés
Összesen 7 lány lesz és programokat szeretnék tervezni. Miket ajánlotok Balatonfüred és könyékén? Minden érdekel minket. 18 évesek vagyunk!

2014. ápr. 19. 18:22
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia/Sziasztok!

-Annagora Aquapark

-Tagore-sétány

-Beach Bar

-Koloska völgy és tanösvény

-Városi múzeum

Ezekben a helyeken jártam már, mikor pár évvel ezelőtt ott nyaraltunk. Ha gondolod/gondoljátok , tudok róluk mesélni!:)

2014. ápr. 19. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 19. 19:25
 3/6 A kérdező kommentje:

1.válaszoló: Köszönöm :)

2.válaszoló: Ezeket már végignéztem. Köszönöm. Véleményekre lennék kíváncsi és jó tapasztalatokra. Klubok, szórakozóhelyek is szóba jöhetnek, mivel fiatalok vagyunk. Elsősorban szórakozni megyünk nem pedig tanulni. :)

2014. ápr. 19. 19:28
 4/6 anonim válasza:

1. vagyok: Az Aquaparkba mindenképp nézzetek be, világi jó hely.

Balatonfüreden mindössze 2 szórakozóhely van. A Deja-Vu Bar Night Club, és a König Club.

Infókat itt találsz róluk:

Deja-Vu Bar Night Club: [link]

König Club: [link]

Remélem jól fogjátok magatokat érezni!:)

2014. ápr. 20. 13:43
 5/6 anonim válasza:
100%

Azért nem csak 2 szórakozóhely van:D

Van még sétány közelében Colombus, Cocomo

máj 17-én nyit a Honey ami egyben jelenti a Suncity nyitását is, innentől sorban nyitnak a helyek ott(pl.Lipstick jún.7.). Nagy bulik szoktak lenni..!

U.i:

Jó tanács: 'italt' külön vegyetek ha nem akartok lenullázódni..

2014. ápr. 20. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadjuk a tanácsokat :)
2014. ápr. 21. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!