Adriennurge kérdése:
Ismertek valamilyen jó nyári tábort 2014-re?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tàbort keresek:-) 2014. július vagy augusztus. Kb.1 hetes.16 èves vagyok, lány, szóval a korosztàlyomhoz megfelelőt, érdeklődési kört illetően: éneklès, túra, stb. Viszonylag jó àrban legyen. Magyar nyelvű legyen, ha lehet, akkor szlovákiàban. Ha nincs, akkor magyarorszàgon. Előre is köszönöm:-)2014. ápr. 19. 13:53
1/2 anonim válasza:
Szia! Tudok egy nagyon jó tábort a neve Termik Tábor. Minden évben máshol van,de Magyo-n. Szóval,ha nem baj kicsit részletezem. Vonattal,vagy busszal indul egy olyan helyre,ahol nincs térerő,de közel van a városhoz/faluhoz attól függ mejeik van közelebb. 2 táborvezető van, és vannak az ún. ''mamik/papik'' akik 7-en vannak. Nekik vannak a segítőik ők is 7-en. Szóval akik a tábor lakók azokat beosztják a mamikhoz/papikhoz. Így lesz 7 család akik külömböző túrákon vesznek részt. Vannak az ún. szakok pl. Túlélés a természetben(én ezt bírtam a legjobban tök jó fej a túra vezető,ha elkezdünk fáradni mindíg mesél túlélési történeteket mint a 225 óra ja és persze megtanít túlélni az erdőben), madarászat(ezen természetesen madarászunk),néprajz kézimunka(ezen elmegyünk a közeli néprajzi helyekre és minden félét csinálunk),földtan(geo túra),konyha(amejik családon a sor az főzi az aznapi kaját),dráma(minden este a tábortűznél valamejik mami/papi elmond egy rövid történetet amit következő este az adott család megcsinálja színdarabba és előadja),még van egy de annak nem tudom a nevét. Van délutáni goglalkozás pl. Fenoftalein csata p(fecskendővel lövöldözzük egymást),kunyhó építési verseny(minden család épít kunyhót adott anyagokból pl.fa, kötél,levél)számháború,meg még egy csomó minden. Az utolsó nap kihírdetik melyik család volt a legjobb és kap díjat(az utolsó és a leg első család takarítja,és pako.ja el a wc-et:) ),este hatalmas tábortűz és tánc ház. Ja és mimden este lefekvés előtt a tábortűznél éneklés van adnak daloskönyvet. Keress rá! Remélem segítettem
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a hasznos info.-t :-) megnèzem és remèlem, sikerrel jàrok:-) köszi mégegyszer..
2014. ápr. 22. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!