Hogy menjek, ha nincs kivel (fesztivál)?
15/L vagyok, és menni szeretnék voltra, vagy rockmaratonra, de nincs nagyon ojan aki jönne még velem.
Főleg hogy most olcsóbb a rockm. bérlet...
Csak valsz csak 2en vagy 3an mennénk, de még az sem biztos,viszont én mindenképpen akarok menni, ha nincs társaság, ti hogy oldjátok meg?Oo
Mert igy ennyi idősen egyedül még nemigazán lenne jóötlet...=/
Ezzel én is gyakran bajban vagyok, mert a barátaim vagy nem azonos zenei érdeklődésűek, vagy nem egy fesztiválozós fajtájúak. Volt olyan feszt, amire úgy mentem el, hogy a fesztivál honlapjának fórumára írtam, hogy nincs kivel mennem, összeismerkedtem egy sráccal, akikkel aztán végülis nagyjából együtt voltam (sátor egy helyen volt, együtt ittunk ilyesmi, de azért nem volt olyan, mintha a barátimmal lettem volna). Ekkor 19 éves voltam és majdnem 400 km-t utaztam erre a fesztre, de megérte, még így is. Próbálkozz ezzel, viszont abban igazad van, hogy 15 évesen nem a legjobb ötlet egyedül, főleg lányként nekivágni.
20/N
hahah :D csakigy?
Akkor elöbb táán vmi infó rólad!: D
2010.07.05-11.
De amúgy nemis tudom....ezt simán kidobja a google,hogy nem találtad meg...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!